Op zoek naar een goedkope autoverzekeraar? De autoverzekeringen wereld is concurrerend. De verschillende aanbieders hebben regelmatig stuntprijzen om zo klanten binnen te halen. Het is daarom mogelijk om een goedkope autoverzekeraar te vinden. Een middel om een goedkope autoverzekeraar te vinden is een module te gebruiken om de autoverzekering te vergelijken.

Welke autoverzekeraar is het goedkoopst?

Iedereen is op zoek naar de verzekering met de laagste prijs. Er zijn diverse soorten type autoverzekeringen. U kunt de goedkoopste premie vinden door te vergelijken.

Premie en dekking

Iedereen betaalt een verschillend bedrag voor de autoverzekering. Dit komt doordat niet iedereen overal dezelfde auto heeft of op dezelfde plek woont. Deze factoren hebben invloed op de hoogte van de premie. Je hebt waarschijnlijk een hele lage premie als je woont in Drenthe in een rustig dorp en je een goedkope auto hebt.

Wil je een goedkope autoverzekering dan moet je ook veel schadevrije jaren hebben. De goedkoopste versie is de WA verzekering. Hoe hoger de dekking hoe duurder de verzekering. Een hogere dekking betekent meer risico’s verzekerd!.

Vindt de goedkoopste autoverzekering:

  1. Ga naar de vergelijkingsmodule op deautoverzekering.com/autoverzekering-vergelijken.
  2. Vul je gegevens in: kenteken, postcode en geboortedatum.
  3. Vul het aantal schadevrije jaren in.
  4. Geef de gewenste dekking aan: WA, WA+ of Allrisk (zie ook de homepage voor verschillen)
  5. Vul in hoeveel kilometers jij per jaar rijdt.
  6. Bekijk het overzicht van de goedkoopste autoverzekeringen.
  7. Klik naar een verzekeraar en sluit jouw goedkope autoverzekering af!

Bovenstaand stappenplan kost je minder dan vier minuten.

Top tien goedkoopste autoverzekeraars van Nederland (peildatum 2020)

VerzekeraarPremie per maandDekking
Ditzo autoverzekering€11,00WA
FBTO autoverzekering€12,08WA
Centraal Beheer autoverzekering€12,43WA
Inshared autoverzekering€13,45WA
Nowgo autoverzekering€14,51WA
Ohra autoverzekering€14,63WA
Allianz Direct autoverzekering€15,51WA
ASR autoverzekering€16,64WA
Univé autoverzekering€17,19WA
Hema autoverzekering€17,59WA
De berekening is op basis van een middenklasse auto uit 2010 met een nieuwprijs van 9.000 EUR voor iemand die woont in Groningen. Aantal schadevrije jaren is 19.

Vergelijken en de goedkoopste autoverzekering

De bovenstaande berekening is natuurlijk voor een specifieke situatie. Als je op zoek bent naar een goedkope autoverzekeraar dan is het verstandig om te beginnen met vergelijken. Dit is de enige goede manier om echt erachter te komen of je de goedkoopste autoverzekeraar hebt. Er kan een enorm verschil in premie zitten bij de verschillende autoverzekeraars. Het loont ook om jaarlijks een check uit te voeren op je premie. De bedragen veranderen namelijk ontzettend snel.